ما در هزاره سوم همه چیز را سریع میخواهیم، نسل های قبل از ما برای هر کاری مرحله به مرحله و با آرامش بدون عجله و سرعت کارها را به پیش میبردند تا به نتیجه برسد. اما ما همه چیز را در سریعترین زمان ممکن میخواهیم لاغری در یک ماه، یادگیری زبان در 3 روز و.

در دنیا جنبشی وجود دارد به نام زندگی آهسته 

این جنبش در سل 1986 از ایتالیا در مقابل غذای سریع (فست فود) آغاز شد با نام غذای آهسته که به محصولات و غذاهای محلی که آرامش در پختن و آرامش در خورد و بیش از همه بر لذت بردن از مزه اصیل ایتالیایی تاکید میکرد.


این حرکت از غذا شروع شد و توسعه پیدا کرد و الان شاخه های مختلفی دارد مثل مدیریت آهسته، تفکر آهسته، اموزش آهسته، سفر آهسته، گردشگری آهسته، خواندن آهسته(کندخوانی)، طراحی آهسته و.


نهضت آهستگی مخالف سرعت و مدرن بودن و بازگشت به گذشته نیست بلکه مخالف شتاب زدگیست، سرعت تضادیی با آرامش داشتن ندارد. 

آنچه ایراد دارد شتابزدگی ست که باعث کم شدن عمق می شود، لذت عمیق از رابطه، فهم عمیق از یک کتاب، درک عمیق از یک منطقه برای گردشگری و. 


ما درهزاره سوم با لذت های سطحی، فهم سطحی و تصمیمات سطحی روبرو هستیم:


مهم ترین ریشه شتاب زدگی چندکار را همزمان و با شتاب انجام دادن است 

در زندگی جدید یکی از مشکلات این است که ما چند کار را در آن واحد انجام میدهیم، مثلا:

درحال صبحانه خوردن هستیم، تلویزیون هم روشن است، موبایلمون را هم چک میکنیم و با همسرمان هم صحبت میکنیم و لیست خرید بعدازظهر را هم تکمیل میکنیم.


تنها راه حل ((تمرکز، عمق و تامل)) است.


از این شاخه به اون شاخه پریدن چه در امور روزانه و چه در مدیریت کاری و. باعث میشود که تمرکزی رخ ندهد، زمانی که یک کار متوقف میشود و به کار دیگری میپردازیم، آهنگ آن کار را از دست میدهیم و مسیر انجام کار را گم میکنیم و وقتی دوباره سراغ آن میرویم، زمان و انرژی باید بذاریم تا به اهنگ قبلی دست پیدا کنیم.

تک کاری کیفیت و عمق انجام کار را به شدت افزیش میدهد.


تمرکز : به جای چندکار در آن واحد روی یک کار متمرکز شویم.

عمق: عمیق به یک کار بپردازیم، توجه کامل را به آن تخصیص دهیم و نگذاریم چیزهای دیگر دخالت کنند. 

تامل : حرص و ولع این که یک کار به هر نحوی که شده به اتمام ببریم در خود کنترل کنیم و تا زمانی که لازم است به کار فعلی ادامه دهیم و کار جدیدی را شروع نکنیم.


درهزاره سوم با همه تغییرات سریع و دسترسی سریع به منابع نباید ما بدون برنامه و نقشه راه وارد چرخه بینهایت اطلاعات شویم در این صورت درگیر شتاب زدگی و از این شاخه به اون شاخه پریدن میشویم و به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید. 



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها